Woerden Centraal

Aan de noordzijde van de planlocatie (Johan de Wittlaan), komen ongeveer 70 woningen, verdeeld over 3 woonhofjes met een binnenterrein dat geborgenheid geeft. De woonhofjes zijn gescheiden door autovrije woonstraatjes. De kinderen hebben twee unieke speelplekken. Voor, op de autovrije straat of achter in de geborgenheid van het hof.

De eengezinswoningen van Woerden Centraal worden door de kopers zelf ontworpen. Niet alleen de indeling, maar ook de breedte, diepte, aantal lagen, type kap en type gevel. Hieruit blijkt al: De koper heeft de volledige keuzevrijheid. De woningen worden ontworpen op basis van het Bolton à la Carte principe. Met Bolton à la Carte stelt een potentiele koper vrijblijvend zelf zijn/haar huis samen naar eigen keuze om zo een persoonlijke woonwens waar te maken. De prijs loopt gelijk mee met de keuzes die je maakt. Dit is een groot voordeel van Woerden Centraal: de voordelen van volledige keuzevrijheid voor een prijs die gelijk bekend is, zonder de onzekerheid en risico’s die daar normaal gesproken bij horen.

De woningen zijn ontwikkeld op basis van het Bolton à la Carte principe. Bantaskine vervaardigde de bouwbesluit berekeningen voor de eerste 43 woningen.

Opdrachtgever..
Aannemer..
Architect..
Hollands Midden te Zegveld
Bolton Bouw te Zegveld
Venster Architekten te Gouda
© Bantaskine 2007-2018