63 woningen, Hof van Linschoten

Het Hof van Linschoten is gesitueerd aan de rand van de doprskern van Linschoten op de grens met het landelijk gebied in Polder Rapijnen. Het Hof van Linschoten  wordt begrensd door de Voorvliet in het noorden, de Montfoortse Vaart in het zuiden en het Weidepad in het oosten. De burchtachtige opzet en de groene binnentuin zorgen ervoor dat het Hof van Linschoten feilloos opgaat in haar omgeving.

In het aangrenzende plangebied, dat onderdeel uitmaakt van het Groene Hart, zullen o.a. het gemaal en de dijkprofielen gehandhaafd blijven. Ook het Uilenbosje en een deel van de huidige boomgaard zullen als groene dragers van het gebied  gehandhaafd blijven. De verwachting is dat een aantal vogelsoorten zich in het gebied kan handhaven of hervestigen.

Het Hof van Linschoten biedt een gevarieerd woningaanbod. Er worden niet alleen luxe appartementen, maar ook startersappartementen, eengezinswoningen en penthouses gerealiseerd. Een groot deel van de appartementen worden voorzien van een warmtepomp met vloerverwarming en vloerkoeling.

Bantaskine deed het totale installatie advies.

Opdrachtgever..
Aannemer(s)..

Architect..
Constructeur..
Bouwfysica..
Voorvliet v.o.f. te Woerden
Bolton Bouw te Zegveld / Bebouw Midreth
te Mijdrecht
OIII architecten te Amsterdam
Adams Bouwadviesbureau te Druten
DGMR te Den Haag
Voor verkoop informatie zie: www.hofvanlinschoten.nl
© Bantaskine 2007-2018